onsdag 20 november 2013

Näst sista dagen, för utsidefolket!

Ja, idag (dag sju) när jag kom till huset möttes jag av en mycket trevlig syn. Det gör jag i och för sig alltid! Men nu höll de på att sätta foder runt fönstren och hängrännor. De meddelade också att morgondagen var deras sista dag. Sen är det Tornedalshus som kommer och ska färdigställa inne. Hoppas att de kommer redan på fredag. (hoppas hoppas hoppas)

Idag och imorgon skulle de göra klar verandan, sätta foder runt fönstren och knutar etc. De har verkligen jobbat bra! Tänk att hantverkare kan vara så flinka och arbetsvilliga, vem hade kunnat tro det???  ;)

Hängrännor står och väntar på att bli uppsatta.

Burspråket där vårt middagsbord ska stå.

Hängrännorna är ditsatta och verandan håller på att byggas.

Reflexgubbe sätter upp hängrännor.

2 kommentarer:

  1. Vilket jätte fint hus!! Åh vad snabbt de bygger, ja vem kunde tro hantverkare kunde vara så snabba ;)! När får ni flytta in? Roligt med alla val ni får göra. När vi bytte kök i bostadsrätten vi bodde i tidigare så valde vi IKEA, vi var jätte nöjda så det kommer vi välja igen om vi någon gång ska renovera kök. Ser fram emot mer bilder både på utsidan och insidan så småningom :)! Lycka till och hoppas ni kommer trivas bra!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Var och kollade på huset idag igen men det har inte hänt något synbart ännu. De ska börja med innertaket nu och sen blir det ventilationen och därefter kommer de att lägga isoleringen i taket. Sen är det bara att värma upp huset. När det är tort ska vi börja inreda. Verkar som att vi ska kunna flytta in i månadsskiftet januari/februari. Hoppas hoppas!

      Radera