måndag 26 mars 2012

Fullt ös, medvetslös!

Ojoj, vilken helg. Är helt slut! I fredags fick jag springa från jobbet får då hade vi finbesök från Lund. Matildas gudmor till lika faster var på besök med man och barn (Matildas kusiner). De hade hämtat Matilda tidigare från dagis (läs. förskolan) och satt och åt lunch när jag kom hem. Det var fullt hus, farmor och farfar var också där. Det var lek, stim och stoj i flera timmar. Matilda bjöd på fika och tårta. Till Matildas stora glädje fick hon ett enormt berg av presenter också!

Senare på kvällen fick jag åka till Skellefteå flygplats för att hämta mormor och morfar. Matilda hade somnat innan vi kom hem.  Det var bara att krypa till korset för att hinna få lite sömn innan det var dags för nästa kalas.

Matilda vaknade i god tid på lördagen, i lite för god tid tycker jag. Det var bara för mig och hennes far att stiga upp, sjunga allsång och dela ut lite paket i sängen och så började nästa ”röjardag”. Matilda lekte, stimmade och stojade i flera timmar. Bjöd på fika och tårta och fick även denna dag ett enormt berg av presenter.

Söndagen fortsatte med fullt ös. Vi var ute och åkte pulka och skottade snö. När man bor i Västerbotten får man räkna med snö! Natten mellan lördagen och söndagen damp det nog ner fem centimeter. HÄRLIGT! På eftermiddagen var det dags att köra mormor och morfar till flygplatsen igen. Matilda blev jätteledsen och ville inte alls att mormor och morfar skulle åka hem. Det var stora krokodiltårar som föll.

Nu är i alla fall vårt hem fullproppat med leksaker. Vi behöver ett STORT hus för att få plats med alla Tildas nya leksaker. Nä, hon är inte alls bortskämd, inte ett dugg!!!
Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar