söndag 21 april 2013

Bygglovsanmälan är inskickad!

Tydligen har jag bara lagt ut foton på ladugårdslängorna tidigare. Så här kommer nu ett foto på vårt hus som är i behov av lite renovering.
Tror vi skickade in bygglovsanmälan för typ 4 veckor sedan. Tror väntetiden beräknas vara 10 veckor, men med lite tur kan det ju gå fortare. Det som ska göras är en utbyggnad som sträcker sig mellan husets två fönster. På nedre våningen kommer det att bli en farstu och tvättstuga. På övre våningen kommer det att bli badrum med bastu. Den utbyggnad som finns idag inrymmer tvättstuga, bastu och dusch. Tanken är att den ska rivas. Sen ska huset få en ny fin träpanel, isoleras samt att taket ska bytas. Sen ska torpargrunden grävas ur och få sig en plastmatta och avfuktare. Allt detta ska ske till våren och sommaren, så fort bygglovet godkänts. Vi kommer med andra ord att bli ruinerade!
Nu undrar ni säkert hur fasen vi tänkte när vi köpte vårt hus, men kanske kan denna bild bringa lite klarhet i den frågan. :)
 
 
Bilderna är tagna av mäklaren inför försäljningen. De är från senhösten 2012, men jag tror inte att så mycket har förändrats. Ligger lite mycket snö här just nu bara men så fort den smälter ska det nog vara sig likt. 

1 kommentar:

  1. Vad roligt att få se bilder :), vilken underbar utsikt och vilket lantligt och härligt läge. Fint hus med många möjligheter, du får gärna lägga ut bilder under renoveringen, är alltid roligt att se före och efterbilder :). Det bästa med renoveringar är ju att man får välja allt själv och förhoppningsvis får man det exakt som man har tänkt sig i slutändan. Lycka till! Kram Linda

    SvaraRadera